Konica Minolta Bizhub

Konica Minolta heeft een rijk verleden en is oorspronkelijk het resultaat van een fusie tussen twee Japanse camerafabrikanten. In de loop der tijd heeft het bedrijf zich echter steeds meer toegelegd op de productie van apparatuur voor een kantooromgeving. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van zakelijke machines.

Op menig Nederlands kantoor zijn apparaten van Konica Minolta aanwezig en met name de Bizhub serie van de fabrikant is uitermate geliefd bij bedrijven. In de meeste gevallen gaat het om printers die extra functionaliteiten hebben zoals scannen, kopiëren, faxen en mailen. De machines worden daarom ook wel multifunctionals genoemd.

Konica Minolta C220, C224e en C284e

De multifunctionals van Konica Minolta, die vaak ook wel worden afgekort tot MFP’s, worden continu doorontwikkeld en beschikken daarom over de laatste technologische snufjes. Zeer bekend is de zogenaamde C-serie, met daarin veelzijdige apparaten zoals de bekende Bizhub C220, C224e en C284e.

Deze systemen onderscheiden zich onder meer door razendsnelle printmogelijkheden, waardoor ze zich uitstekend lenen voor grote bedrijven en veeleisende toepassingen. De nieuwere modellen uit de Bizhub lijn beschikken daarnaast veelal over een handig touchscreen, waarmee allerhande applicaties snel en eenvoudig zijn te benaderen.

Bizhub C35, C454e en C3350

Maar Konica Minolta apparatuur biedt u als eindgebruiker nog meer voordelen. De multifunctionals van het bedrijf staan bekend om hun grote energiezuinigheid, waardoor u in de loop der jaren flink op stroomkosten kunt besparen. Ook in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dit een belangrijk aspect.

Omdat de Bizhub MFP’s specifiek zijn gericht op bedrijfsomgevingen, is er ook veel aandacht geschonken aan een hoge veiligheid. De C35, C3350 en C454e zorgen er bijvoorbeeld voor dat vertrouwelijke informatie alleen toegankelijk is voor een select aantal gebruikers. Zo weet u zeker dat uw belangrijke gegevens uitermate goed worden afgeschermd.

Konica Minolta Bizhub printer gezocht?

Misschien nog wel het grootste voordeel van Konica Minolta machines hebben we nog niet benoemd. In dit geval hebben we het natuurlijk over het bijzonder hoge serviceniveau waarmee deze supplier zoveel bekendheid heeft verworven. Bedrijven zijn hierdoor verzekerd van printers en multifunctionals die te allen tijde goed functioneren.

Dit wordt onder meer onderstreept door de vele prijzen die het merk de afgelopen jaren in de wacht heeft weten te slepen, onder andere door de nieuwste serie innovatieve Bizhub printers en MFP’s. Wilt u aanvullende informatie of advies ontvangen over een van deze producten? Mail naar info@jws.nl of bel ons op 0572 – 381560.